Laddercompetitie

Aan het einde van elk seizoen vindt de laddercompetitie plaats op de woensdagen. Dit is een interne competitie waarbij je vrij kunt spelen met en tegen iedereen van Stuban en dit is niet aan niveau gebonden.

De laddercompetitie valt aan het eind van het seizoen. In 2017 zal deze starten op 17 mei. Dit heeft op dat moment de volgende consequenties voor de trainingen op woensdag: De C/D krijgen training van 18:30u – 20.00u en de normale trainingen van de B en de A komen te vervallen. In plaats daarvan zijn tussen 20.00u – 23.00u de banen voor iedereen beschikbaar (A+B+C+D). Aan het begin van de avond is het veelal drukker dan later op de avond. Om te voorkomen dat er dan veel mensen op de bank zitten te wachten, willen we je vragen om hiermee rekening te houden door single-wedstrijden bij drukte pas later op de avond te gaan spelen. De trainingen op de maandag gaan gewoon door.

De wedstrijden worden volgens iets andere regels gespeeld dan gewone wedstrijden. Alle sets gaan tot 21 (dus géén verlenging; max 21-20) en er worden maximaal 2 sets gespeeld. Voor elke gespeelde wedstrijd schrijf je je behaalde punten op en aan het einde wint de persoon die de meeste punten behaald een klein prijsje. De punten worden zo verrekend dat A- t/m D-spelers allemaal kans hebben om te winnen. De actuele standen zijn elke woensdag te vinden op de wedstrijdtafel. Voordat de laddercompetitie begint, zullen deze regels nog een keer worden uitgelegd.

Mochten er onduidelijkheden zijn, dan kan je met je vragen terecht bij het bestuur! 

 

{phocadownload view=filelist|id=28|target=b}

.