Bestuur

Het bestuur 2017/2018, met van links naar rechts: Marieke, Michelle, Arthur, Merel en Olaf

Voorzitter: Arthur Christianen

Hoi! 

Ik ben Arthur Christianen, de nieuwe voorzitter van Stuban. Ik ben 21 jaar en ik ben in Nijmegen geboren en getogen. Ik speel nu al voor mijn vierde jaar bij de gezelligste badmintonvereniging van de stad ( misschien wel van het land) en ik ben daarom ook trots dat ik dit jaar de voorzitter mag zijn! Ik badminton al vanaf mijn elfde en komend jaar speel ik alweer voor mijn tiende jaar competitie (in team 3). Bij Stuban ben ik begonnen in de B maar speel ik inmiddels in de A-groep. Daarnaast geef ik op maandag ook met veel plezier training aan de D. Na de training ben ik regelmatig in het sportcafé te vinden, dus ik ben voor alle leden (of aanstaande leden) goed te vinden. Naast het badminton heb ik afgelopen jaar de bachelors natuurkunde en scheikunde afgerond en ik ben dus nu net begonnen aan mijn master "Physics of Molecules and Materials". Ik ben dus ook druk bezig met mijn studie, maar ik vind het natuurlijk hartstikke leuk om daarnaast bij Stuban actief te zijn. Mocht je vragen, ideeën, suggesties of wat anders (taart ofzo) hebben: je kunt me altijd aanspreken op een training of activiteit, of me mailen op onderstaand email adres.

Veel badmintonplezier toegewenst!

Groeten,

Arthur

Contact:

Secretaris: Michelle Beurskens

Hallo allemaal!


Mijn naam is Michelle Beurskens, 26 jaar oud en ik heb een tijdje geleden mijn studie rechten afgerond. Mijn roots liggen in Limburg waar ik al op jonge leeftijd ben begonnen met badmintonnen. Toen ik ging studeren ben ik ermee gestopt met het idee dat het tijd werd voor wat nieuws. Na een aantal jaar begon het toch weer te kriebelen en ben ik lid geworden van Stuban. Beste keuze ooit! Niet alleen het badmintonnen is belangrijk binnen de vereniging maar ook gezelligheid speelt een grote rol binnen Stuban. Ik ga graag naar de activiteiten die worden georganiseerd en ook ben ik actief in twee commissies. Daarnaast speel ik competitie en doe ik ook graag mee aan toernooien. Inmiddels ben ik alweer ruim vier jaar lid van Stuban. Het komende seizoen ga ik de functie van secretaris op mij nemen binnen het bestuur van Stuban. Mocht je vragen voor mij hebben dan kun je me altijd aanspreken op de training of een e-mail sturen! Ik ben ook het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden.

Contact:

Penningmeester: Merel Rijn

Hallo leden,

Ik ben al een tijdje lid bij Stuban, maar misschien nog niet echt een bekend gezicht. Nadat ik nog maar een jaar lid was, ging ik alweer een half jaartje weg om in Budapest te studeren. Sinds ik terug ben gekomen in juni, ben ik weer hard aan het werk om back in shape te komen. Hiervoor train ik sinds dit jaar bij de B en speel ik fanatiek competitie met team 7. Naast mijn sportieve inzet, zet ik me ook in voor de vereniging als penningmeester het komende jaar. Ik wil graag iets betekenen voor deze gezellige vereniging. Ik hoop mijn plezier in het badminton en de activiteiten uit te stralen. Bij de activiteiten probeer ik zo veel mogelijk probeer aanwezig te zijn. Dit gaat niet altijd lukken aangezien ik druk ben met een stage het eerste semester. Op stage schrijf ik mijn scriptie voor de bachelor bestuurskunde, waar ik eind januari als het goed is mee klaar ben. Na mijn stage hoop ik weer snel een woonplek in Nijmegen te vinden, maar ik woon nu tijdelijk in het kleine Vortum-Mullem, waar ik ben opgegroeid tussen het groen en de dieren. Ik hou van honden, chocola (eigenlijk bijna al het eten), wijn en gezelligheid.

Hopelijk hebben jullie me nu een beetje leren kennen. Mochten jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag!

Contact:

Commissaris PR: Marieke Eringfeld

Hoihoi! Ik ben Marieke en ik ben de nieuwe PR-commissaris!


Ik zit nu ongeveer twee jaar bij Stuban en ik speel vol enthousiasme! Op het moment speel ik in de C,
natuurlijk de gezelligste groep van allemaal ;). De vereniging zit vol met gezellige mensen waar je
goed mee kan praten, maar ook goed mee kan feesten! Verder zit ik ook in de PRAC, waar ik veel
activiteiten help organiseren zoals bounzen en ons Stubanweekend! Dit is altijd supergezellig. Ook
speel ik dit jaar competitie, waar we erg hard voor gaan!
Op het moment heb ik een tussenjaar, extra veel tijd voor Stuban dus! Mijn plan is om dit jaar veel te
gaan werken zodat ik volgend jaar kan reizen naar onder andere Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.
Als iemand nog leuke/mooie/betekenisvolle plaatsen weet, laat het me weten!
Verder sport ik nog meer buiten Stuban. Ik doe van alles, van squashen tot rennen tot zwemmen.
Alles is leuk! Ik sta altijd open om nieuwe dingen uit te proberen, hoe raar het ook is.
Als je vragen of opmerkingen hebt, of gewoon even wil kletsen, kan je me altijd bereiken!

Contact:

Competitieleider: Olaf Smeulders

 
Hallo!
 
Ik ben Olaf Smeulders, de nieuwe competitieleider. Ik train in de A-groep en ik speel competitie in team 3, in de Hoofdklasse. Ik begin inmiddels aan mijn derde jaar bij Stuban en ik heb hier altijd met veel plezier gebadmintond. Daarom vind ik het nu mooi om zelf ook wat bij te kunnen dragen als bestuur. Ik vind vooral de badmintongerelateerde zaken interessant en naast de competitie ben ik daarom ook veelvuldig te vinden op toernooien. Competitieleider is daarom een rol die goed bij mij past en die ik met enthousiasme zal vervullen.
Buiten het badminton ben ik net afgestudeerd als bouwkundig ingenieur en ik ben sinds september begonnen aan een nieuwe full-time baan als bouwtechnisch tekenaar, dus ik heb het lekker druk. 
Mochten jullie nog meer van me willen weten of mochten jullie vragen of suggesties hebben over de competitie, schroom dan niet om me op de training of op een activiteit aan te spreken!
Iedereen veel succes en badmintonplezier toegewenst komend seizoen!
 
Groeten,

Olaf Smeulders

Contact:

.