Bestuur

IMG 20181109 174244

Het bestuur 2018/2019, met achteraan van links naar rechts: Guo Xun, Arjen, Sjoerd en Sarah. Arthur wordt op handen gedragen (ex-voorzitter)

Voorzitter: Merel Rijn

Hoi Stubanezen en geïnteresseerden,

Ik ben Merel, 23 jaar en ik ben de voorzitter van Stuban. Toen ik jong was heb ik een aantal jaren gebadmintond en dat heb ik weer opgepakt toen ik ging studeren in Nijmegen. Ondertussen speel ik na 5 jaar lidmaatschap in team 6. Stuban is niet alleen een leuke vereniging vanwege haar mooie sport, maar ook vanwege de activiteiten en de gezelligheid. Ik ben nu bezig met afstuderen, maar hoop nog een aantal jaren lid te blijven bij Stuban. Ik doe een master ‘Organizational Design and Development’ en vraag me niet wat ik dan straks word. Andere vragen over badmintonnen bij Stuban en over andere activiteiten mogen wel en als je leuke ideeën hebt, mag je ook altijd naar me toekomen. Ik ben te vinden op de training, activiteiten en regelmatig in het sportcafé. Ook kun je mailen op het volgende mailadres.

Contact:

Secretaris: Arjen Beunk

Hoi allemaal!

Mijn naam is Arjen Beunk en ik ben 21 jaar oud.  Momenteel doe ik de opleiding Chemie aan de HAN na een jaartje op de RU actief geweest te zijn. Mijn roots liggen in Zevenaar, wat zichzelf weleens achterhoek waant. Ik ben begonnen met onze mooie sport toen ik 10 jaar was. Na een aantal mooie jaren gespeeld te hebben besloot ik toch op andere vlakken actiever te worden, waardoor ik tijdelijk het badminton parkeerde. Toen ik in Nijmegen aankwam werd me aangeraden toch eens een kijkje te gaan nemen bij Stuban, en ik heb me een week later aangemeld. Momenteel speel ik in de C, waar ik tevens ben begonnen. Toen ik nog een relatief nieuw gezicht was in deze vereniging, werd mij de positie secretaris binnen het bestuur aangeboden. Na eventjes na te denken en een activiteit mee te hebben gedaan wist ik het zeker: dat ga ik doen! Sinds halverwege vorig seizoen vervul ik deze functie met veel plezier en dit zal ik ook in het huidige seizoen blijven doen. Mocht je vragen, opmerkingen of andere zaken hebben die besproken moeten worden kun je me altijd bij de training aanspreken of een e-mail mijn kant op laten komen!

Contact:

Penningmeester: Sjoerd Hemels

Beste leden

Mijn naam is Sjoerd en ik ben de nieuwe penningmeester van Stuban. Na vijf jaar in Maastricht gebadmintond te hebben, ben ik drie jaar geleden bij Stuban gekomen waar ik met veel plezier in de C badminton. De meeste leden zullen me onderhand wel kennen. Naast wijn drinken en fantasy-boeken lezen, studeer ik in mijn vrije tijd informatica. Mocht je vragen hebben over contributie, declaraties of wil je een nieuw boek aangeraden krijgen, schroom dan niet om me aan te spreken voor/na training of een mailtje te sturen naar .

Contact:

Commissaris PR: Sarah Dikker

Hallo allemaal!

Ik ben Sarah Dikker en ik ben 20 jaar. Als Stubanees vind ik het altijd heel gezellig op de activiteiten, maar ook in het algemeen binnen de vereniging! Daar wil ik graag aan bijdragen en dus ben ik blij dat ik in het bestuur zit als nieuwe PR-commissaris. Dit jaar is mijn tweede jaar als lid van Stuban en ik zit in de D-groep, zeker de leukste en gezelligste groep van allemaal! Ook zit ik in de PRAC, waar we hele leuke (alle) activiteiten organiseren zoals het kerstdiner en Stubanweekend. 
Buiten badminton om studeer ik Artificial Intelligence en zit ik in mijn tweede jaar.
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, of gewoon even wil kletsen, kan je me altijd bereiken!

Contact: 

Competitieleider: Guo Xun Hu

Hey!
Ik ben Guo Xun Hu, 22 jaar en dit jaar de trotse eigenaar van de competitieleider functie bij Stuban. Inmiddels ben ik, hoop ik, alweer een wat bekender gezicht dankzij vele rare fratsen tijdens de activiteiten en toernooien. Ik train al een tijdje mee in de B-groep en dit doe ik met veel plezier. Hiervoor heb ik een hele lange tijd gespeeld in het mooie stadje genaamd Oss, waar je mooie kunst kunt bewonderen en je altijd moet uitkijken dat je niet wordt neergestoken... Oh messentrekkers. Aangezien ik nu alweer drie jaar bij Stuban speel, werd het wel eens tijd om iets terug te doen voor de club en het regelen van alles omtrent trainingen en competitie leek mij wel het leukst. Naast de hoge toewijding aan de club middels deze functie en het soort van actief zijn bij activiteiten, ben ik bezig met mijn eerste jaar master in Molecular life sciences. Alhoewel dit als een mond vol klinkt en ik eigenlijk altijd wel moet uitleggen wat het inhoud, blijft het leuk en doe ik hier... soms mijn best voor.  Mocht je vragen hebben dan kun je me altijd aanspreken of berichten. Veel sportief plezier!
Contact: Competitieleider@stuban.nl

.