Home

Welkom bij de Nijmeegse Studenten Badmintonvereniging!

Zin om te badmintonnen? Dan ben je bij Stuban, dé Nijmeegse Studentenbadmintonvereniging, op de juiste plek! Badminton je al jaren of heb je nog nooit een racket aangeraakt? Bij Stuban heb je gegarandeerd een sportieve en gezellige avond! 

Wil je meer weten over Stuban, neem dan een kijkje op de site of stuur een mail naar secretaris@ stuban.nl.  Het is altijd mogelijk om een paar keer vrijblijvend mee te trainen.

Ook is het mogelijk deel te nemen aan het INTROTOERNOOI 2017. Dit toernooi zal plaats vinden op maandag 18 september (vanaf 20:00 uur). Aanmelden kan door een mail te sturen naar (vergeet niet je speelsterkte aan te geven)

 

 

Vacatures Bestuur 2017/2018

Nu het seizoen alweer bijna op z’n eind loopt, komt ook de bestuurswissel in oktober steeds dichterbij. Zoals op de ALV bekend is gemaakt, zullen Susan, Daphne, Mandy en Noël het bestuur verlaten en zullen respectievelijk de functies Voorzitter, Penningmeester, Commissaris PR en Competitieleider vrijkomen.

Als bestuur vorm je een hechte groep, waardoor de maandelijkse vergaderingen en activiteiten nooit een straf zijn maar juist garant staan voor een gezellige avond. Naast het vergaderen en je specifieke taken komen er natuurlijk ook een stel andere dingen bij het bestuur kijken. Zo is het erg leuk en leerzaam om de vereniging samen te leiden, maak je veel nieuwe contacten en ga je met z’n allen veel gezellige borrels af die de onderlinge band dan ook alleen maar zullen versterken. Kortom: een bestuursjaar bij Stuban is echt een aanrader voor iedereen!  

Heb je interesse om komend collegejaar één van bovengenoemde functies binnen het bestuur van Stuban op je te nemen? Aarzel dan niet om te solliciteren en stuur je motivatiebrief naar bestuur@ stuban.nl

Laddercompetitie 2017

De laddercompetitie is in volle gang! Tot en met 21 juni is er de mogelijkheid om op de woensdagavond (vanaf 20:00 uur) westrijden te spelen en punten te behalen voor de felbegeerde titel van 'Ladderkoning(in)' van het jaar. Kom en daag je clubgenoten uit!

Stubantoernooi

Het Stubantoernooi was ook dit jaar weer erg geslaagd!

Kijk voor meer foto's op onze Facebook pagina