Prac

Poolen

Op donderdagavond 7 november gingen we met wat leden van Stuban poolen. Er zijn heel wat ballen over de tafel heen gevlogen (zit toch in de natuur van ons badmintonners). Gelukkig waren er ook veel ervaren poolers onder ons die de rest even liet zien hoe het wel moet. Het was leuk om te zien dat er onder ons veel nieuwe Stubanezen aanwezig waren. Al met al weer een groot succes!

poolen

Carnavalstoernooi

Vorige week woensdag vond het jaarlijkse Stuban Carnavalstoernooi plaats. Iedereen heeft zijn beste outfit uit de kast getrokken om te komen badmintonnen. De zaal werd gevuld met dieren, voetbalfans en elfjes. Femke en Loran schitterden met de beste outfits. Met haar felgekleurde look ging Femke verkleed als hippie. Loran ging als een stoere Tarzan. Voor deze prachtige outfits werden ze benoemd tot Prins en Prinses Carnaval. Met hun prijzen transformeerde Femke in een unicorn-hippie en Loran kreeg er een slurf bij.

Hoewel Xander geen prijs binnensleepte als mooi Hawaiiaanse  meisje, sloeg hij iedereen van de baan en won daarmee het toernooi. Als prijs een finishing touch voor zijn outfit: muizenoren.